AYDIN / EFELER - Umurlu Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

Açık Öğretim Okullarının 2023 - 2024 eğitim öğretim yılı 3. dönem sınavları; Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 20-21 Temmuz 2024 tarihlerinde yapılacaktır.

Nis

Milli egemenliğimizin ve demokrasinin sembolü, kurtuluş mücadelemizin ve cumhuriyet döneminin en önemli kurumlarından olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yılında büyük bir coşku ve gururla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız, geleceğimizin yegâne teminatı olan çocuklarımıza kutlu olsun.

Nis

2023-2024 öğretim yılı Anadolu Lisesi ve Anadolu Meslek Lisesi 2.Dönem Veli toplantısını 26 Nisan 2024 Cuma günü saat 16.00’ da yapılacaktır.

Mrt

Övün, ey Çanakkale, cihan durdukça övün! Ömründe göstermedin bin düşmana bir düğün. Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale’yi geçilmez kılan tüm kahramanlarımızı minnet ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Umurlu Çok Programlı Anadolu Lisesinin tanıtım videosunda birer praçası olduğumuz kurumumuzun öğrencileri, öğretmenleri ve idari personeli olarak yer almak ve bulunmaktan dolayı gururluyuz.

Mrt

Okulumuz Umurlu Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile İstiklal Marşı’mızın kabulünü 103. Yılında coşkuyla kutladık ve İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif ERSOY’u saygıyla andık.

Mrt

Öğrencilerimizin ilgi ve merakla beklediği ayın sınıfı ve ayın öğrencisi seçimi sonuçlandı.

Şubat ayı sonunda nöbetçi öğretmenler ile yardımcı personel ve onur kurulumuz tarafından yapılan değerlendirme sonunda "Ayın Sınıfı" ödülüne iki sınıfımız birden hak kazandı. 9-A ve 9-Ç sınıfı öğrencilerimiz sınıflarının temizliği ve düzeni konusunda gösterdikleri özen ve çabalarının karşılığını ayın sınıfı değerlendirmesinde birinciliği paylaşarak aldılar. Öğrencilerimizi örnek duyarlılıkları için tebrik ederiz.

Mrt

İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan, bağımsız bir ülkenin onurlu bireyleri olarak her zaman ve her yerde coşkuyla okuduğumuz İstiklal Marşı’mızın 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından bağımsızlık sembolümüz olarak kabul edilişinin 103. yıldönümünü idrak etmenin gururunu yaşıyoruz.

Şbt

Okulumuz alan şefleri ve meslek dersi öğretmenleri ile iş sağlığı güvenliği toplantısı yapıldı.

Okul Müdürü Hakan TOPAL başkanlığında yapılan toplantıya Müdür Yardımcıları Mehmet BOSTANCI ile Beyza EYÜBOĞLU da katıldı.

Şbt

Okulumuz Muhasebe ve Finansman Bölümü, teknik ve kültürel gezi kapsamında; Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’na ve Aydın Arkeoloji Müzesi'ne gezi düzenlemiştir.

Şbt

Umurlu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencimiz tekvando şampiyonasında il ikinciliğini kazanarak okulumuza madalya getirdi.

Şbt

Okulumuz Umurlu Çok Programlı Anadolu Lisesinde bir dönemi daha geride bıraktık. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönemini öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle karne heyecanı yaşayarak tamamladık.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından başlatılan Dilimizin Zenginlikleri Projesinin Umurlu Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde tanıtımı yapıldı.