T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AYDIN / EFELER - Umurlu Çok Programlı Anadolu Lisesi

Umurlu Çok Programlı Anadolu Lisesi Muhasebe ve Finansman Bölümü Öğrencilerimizle Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ve Aydın Arkeoloji Müzesini Ziyaret Ettik

Okulumuz Muhasebe ve Finansman Bölümü, teknik ve kültürel gezi kapsamında; Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’na ve Aydın Arkeoloji Müzesi'ne gezi düzenlemiştir.

20-02-202414 Şubat 2024 Çarşamba günü okulumuz Muhasebe ve Finansman Bölümü,  öğrencilerimize muhasebecilik mesleğini,  meslek odalarını tanıtmak amacıyla Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına ziyaret düzenlemiştir. Öğrencilerimize Aydın SMMMO Başkanı Engin ÜNSAL tarafından mali müşavirler odası ve kayıtlı üye sayısı hakkında bilgi verilmiş, oda gezildikten sonra öğrencilerimize kahvaltı ikramında bulunulmuştur. Misafirperverlikleri ve verdikleri bilgiler için oda başkanı Engin ÜNSAL’a teşekkür ederiz.

Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına yaptığımız ziyaret arkasından Aydın Arkeoloji Müzesi'ne yaptığımız gezimizde de öğrencilerimizi şehrimizin turistik değerleri hakkında bilgilendirmeyi amaçladık. Öğrencilerimize Arkeoloji Müzesinin kapılarını açan müze çalışanlarına da teşekkür ederiz.

Okulumuz adına  düzenlediğimiz teknik ve kültürel geziler ile etkinliklerde öğrencilerimize  verdikleri ulaşım desteklerinden dolayı  İl Genclik ve Spor Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

20-02-202419-02-202419-02-2024

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.02.2024 - Güncelleme: 20.02.2024 10:33 - Görüntülenme: 137
  Beğen | 2  kişi beğendi